загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як уповільнити появу сивини: корисні поради

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уповільнення появи сивини допоможе жінкам довше виглядати молодими.

Існує стереотип, що поява сивого волосся — одна з перших ознак старіння. Насправді посивіти можна і у молодому віці. Розглянемо способи, завдяки яким можна сповільнити процес посивіння після 40 років.

Вітаміни групи В

Нестача вітамінів у організмі та порушення функціонування травної системи є причинами активної появи сивого волосся. Особливо на це впливають вітаміни групи В. Щоб максимально довго не зіштовхуватися з такою проблемою, потрібно насичувати організм вітамінами групи В. Не обов'язково купувати спеціальні препарати, можна просто скоригувати харчування. Найбільша кількість цих корисних компонентів міститься у таких продуктах:

  •  -  горіхи;
  •  -  гречана крупа;
  •  -  квасоля;
  •  -  спаржа;
  •  -  картопля;
  •  -  висівки;
  •  -  молоко і кисломолочна продукція;
  •  -  яйця;
  •  -  риба;
  •  -  усі види капусти;
  •  -  зелені овочі;
  •  -  субпродукти;
  •  -  морепродукти.

Багатий список дозволяє скласти меню, яке допоможе зупинити процес посивіння.

Кинутикурити

Кожна людина знає, що куріння— шкідлива звичка, яка сильно шкодить здоров'ю. Крім цього, цигарки впливають і на стан волосся. У людей, що палять, волосся набагато швидше втрачає природний пігмент, у порівнянні з тими, хто не має такої згубної звички. Також і перебування у приміщенні, де курять, негативно відбивається на стані волосся людини. Тому для продовження молодості і краси варто уникати перебування у приміщеннях, де курять, та необхідно кинути курити.

Захищайте волосся від сонця

Тривале перебування під прямими сонячними променями призводить до того, що волосся стає сухим. Воно вже не в змозі утримувати вологу, в результаті чого з'являється сивина, волосинки випадають у прискореному режимі. У спекотну погоду слід подбати про те, щоб сховати зачіску під стильним капелюшком або хусткою. Це допоможе уникнути сивини, а також додасть образу жіночності, вишуканості, шарму.

Народні засоби

Кокосове масло

Запобігти виникненню сивого волосся допоможе масаж волосистої частини голови з використанням кокосового масла. Краще за все проводити процедуру перед відходом до сну. Для цього потрібно взяти невелику кількість масла, втерти його у шкірний покрив на голові, одночасно роблячи масаж і погладжування. Після маніпуляцій слід надягнути на голову спеціальну шапочку з натурального матеріалу (її можна придбати в аптеці), вранці змити масло, використовуючи шампунь.

Ріпчаста цибуля

Ще один дієвий спосіб боротьби з сивиною — ріпчаста цибуля. Необхідно подрібнити одну головку середнього розміру до консистенції кашки. Для цього можна скористатися блендером або м'ясорубкою. Потім нанести отриману суміш на шкіру голови та усю довжину волосся. Обгорнути голову поліетиленом, зверху рушником, залишити на півгодини. Після закінчення часу змити цибульну масу шампунем.

Спробувати загальмувати процес появи сивого волосся після 40 років не так вже й складно. Потрібно просто стежити за своїм здоров'ям, регулярно робити живильні маски.

 

Джерело:
До списку новин