загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні не залишилось гральних закладів, які працюють — радник Авакова

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні закрили 5300 гральних закладів, конфіскували близько 4,5 тисяч одиниць обладнання приблизно на 51 млн гривень та відкрили 250 кримінальних проваджень за фактом зайняття гральним бізнесом.

Про це повідомив голова Громадської ради при МВС України, радник міністра внутрішніх справ України Володимир Мартиненко.

На питання, чому тільки зараз активізувалась боротьба із гральними закладами, радник міністра відповів так:

«До останнього часу в Україні діяла постанова Уряду, яка дозволяла займатись лотерейною діяльністю — продавали лотереї, електронні в тому числі.  А після тих настанов, які надійшли від президента, уряд скасував цю постанову, і тепер немає жодних легальних підстав, щоб займатись такою діяльністю. До того, є тонка грань між гральними закладами, і закладами, які займались розповсюдженням лотерей, у тому числі, електронних лотерей. Зараз, у зв’язку з тим, що у  нас був провалений закон щодо легалізації грального бізнесу, правила не були встановлені. Відповідно, президент доручив Уряду розібратися із ситуацією, яка є на ринку гральних закладів. Уряд скасував постанову, і відповідно, правоохоронці почали виконувати рішення Уряду —  заклади почали закриватись».

Володимир Мартиненко зазначив, що нині  в країні не залишилось жодного грального закладу, який би працював.

«Їх вже немає. Всі заклади закриті», — сказав він.

«А якщо виявиться, що десь такий заклад працює, я просив би повідомляти в поліцію, щоб він перестав працювати в ту саму мить», — додав радник міністра.

Нагадаємо, Верховна рада провалила голосування за законопроєкт 2285-д, який передбачає легалізацію грального бізнесу в Україні. До необхідного мінімуму у 226 голосів не вистачило тринадцяти. Президент Володимир Зеленський був обурений відмовою парламентаріїв підтримати легалізацію грального бізнесу та оголосив про негайне закриття всіх гральних закладів у країні. Після цього Кабінет Міністрів затвердив постанову, згідно з якою 20 грудня всі гральні заклади припиняють працювати.

 

Джерело:
До списку новин