загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні затвердили вартість трансплантації органів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд затвердив вартість операцій з трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів.

Постанова Кабінету міністрів від 18 грудня, повідомляє Урядовий портал

Відповідно до постанови, затверджено перелік послуг з надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги методом трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів, які надаються учасниками пілотного проекту щодо зміни механізму фінансового забезпечення оперативного лікування з трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів. 

Також затверджено тарифи на послуги з надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги методом трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів, які надаються учасниками згаданого пілотного проекту. 

Так, вартість алотрансплантації нирки (від живого донора або донора-трупа) визначено на рівні 323 798 грн., АВО-несумісна алотрансплантація нирки - 721 230 грн.

Трансплантація серця/комплексу "серце-легені" або після перенесеної трансплантації серця/комплексу "серце-легені" коштуватиме 535 280 грн, пересадка печінки/частини печінки ― реципієнт - 855 039 грн.

Алогенна трансплантація гемопоетичних стовбурових клітин з донорським етапом коштуватиме 1 360 141, 36 грн, аутологічна трансплантація - 1 308 393,3 грн.

 
 
До списку новин