загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін вирішив створити єдиний портал для туристів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
В Україні вирішили запустити єдиний туристичний портал до осені 2020 року. Передбачається, що через нього туристи зможуть отримувати необхідну допомогу.

Про це повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук, передає пресслужба уряду.

«Потрібно створити всі умови, щоб в Україну приїжджало якомога більше туристів. Це звісно сервіси. Дороги, будівництвом яких ми зараз активно займаємося. А також безпека. Саме тому створюється єдине вікно допомоги туристам», — сказав Гончарук.

Зазначається, що через нього туристи зможуть звертатися з будь-яких питань та отримувати необхідну допомогу.

Єдиний портал має працювати як онлайн, так і в телефонному режимі. Також передбачають створення локальних туристично-інформаційних центрів у регіонах. 

У Міністерстві культури, молоді та спорту вже навіть створено спеціальне агентство, яке займатиметься реалізацією цього проєкту.

Нагадаємо, у проєкті бюджету на 2020 рік передбачили видатки «на розкриття туристичного потенціалу» у розмірі 240 мільйонів гривень. Такі видатки будуть здійснюватися вперше. В уряді розраховують, що один іноземний турист, який відвідує Україну, приносить близько 500 доларів у розвиток економіки.

 

Джерело:
До списку новин