загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Експерт розповів важливість перепису населення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Проведення перепису населення в Україні дасть можливість скласти соціально-демографічний портрет нації та встановити статево-вікову структуру населення.

Про це в етері «Нині вже» на hromadske розповів заступник директора з наукової роботи Інституту демографії і соціальних досліджень ім. Птухи НАН України Олександр Гладун.

«Ми будемо мати соціально-демографічний портрет нашої нації… Будемо знати, скільки проживає населення у кожному населеному пункті, включно з селом. Тому що зараз, з плином часу там є великі відмінності», — сказав експерт.

Він також уточнив, що завдяки перепису можна дізнатися статево-вікову структуру населення, що дасть можливість спрогнозувати на середньострокову перспективу, скільки потрібно дошкільних закладів, приблизну кількість студентів, мобілізаційний потенціал країни та скільки людей перейдуть у пенсійний вік.

Гладун також зазначив, що при переписі у людей запитують дані, які взагалі відсутні у статистиці.

«Це, до прикладу, етнічне походження, рідна мова… По ринку праці є питання: людина зайнята чи ні… Крім того, є блок питань міграційного плану: як люди переміщуються, де вони жили й чи планують виїхати», — розповів він.

 

Джерело:
До списку новин