загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сім'ям загиблих шахтарів обіцяють підвищити пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Мінсоцполітики розповіли, коли підвищать виплати сім'ям, які втратили годувальників.

Сім'ям шахтарів, які втратили годувальника, обіцяють підвищити розмір пенсій. Про це повідомили в Міністерстві соціальної політики.

"Кілька разів ми отримували запитання щодо того, чи збільшиться і наскільки розмір доплати до пенсії у зв'язку з втратою годувальника (шахтаря)", – розповіли у міністерстві й показали графік того, як будуть рости виплати протягом року.

Згідно з ним, з 1 січня 2020 року виплати сім'ям загиблих шахтарів, яких в Україні налічується 5 272, становитимуть 1638 гривень на місяць. Міністерство обіцяє підвищити їхній розмір з 1 липня 2020 року – до 1712 гривень. Наступне підвищення має відбутися 1 грудня 2020 року, після чого розмір пенсій досягне 1769 гривень.

Нагадаємо, проблема із заборгованістю шахтарям існує вже не перший рік. В Україні станом на вересень шахтарям державних шахт, які опинилися в критичному стані, заборгували і не виплатили майже 900 млн гривень.

Кабмін знайшов гроші для погашення заборгованості тільки перед новорічними святами. Тоді уряд відзвітував про те, що направив 322,6 млн гривень на виплату зарплати шахтарям, які вимагали погасити заборгованість.

 

Джерело:
До списку новин