загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд змінив умови відбору банків для видачі пенсій та зарплат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мінфіну необхідно надати відповідний перелік документів. Банк залишиться в списку уповноважених або отримає право виплачувати пенсії, соціальну допомогу і зарплати бюджетникам при дотриманні певних умов.

З 10 січня змінено порядок відбору уповноважених банків на право виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України (Мінфіну).

Порядок змінено через набуття чинності постанови Кабміну №1151 "Деякі питання виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ".

Тепер для включення в перелік уповноважених банків, банк повинен надати Мінфіну: підтвердження від Національного банку про те, що регулятор не обмежував, не припинив або не припиняв надання банком операції; інформацію про відсутність по відношенню до банку, його власникам або пов'язаним особам протягом останніх 12 місяців санкцій України, іноземних держав - членів Організації економічного співробітництва та розвитку або ЄС; перелік послуг і граничне значення їх показників, які банк зобов'язується дотримуватись у разі отримання статусу уповноваженого банку.

Мінфін на підставі отриманої інформації сформує список банків, який, у разі змін, щомісяця в перший робочий день буде публікуватися на офіційному веб-сайті міністерства.

При цьому в Мінфіні попереджають, що уповноважені банки, які до 10 січня були визначені переможцями конкурсу на право виплати пенсій, соцдопомоги і зарплат бюджетникам, але у тримісячний строк не виконали вимог уряду, будуть виключені зі списку.

Кінцевий термін подачі інформації для уповноваженого банку - до 10 квітня; для банку, який має намір стати уповноваженим, - до 31 січня (надалі до останнього робочого дня місяця).

 

До списку новин