загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії для жителів ОРДЛО: Рева прояснив ситуацію на Донбасі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Україна може виплачувати пенсії жителям окупованих районів Донецької та Луганської областей виключно на підконтрольній території.

Таку думку висловив колишній міністр соціальної політики Андрій Рева, коментуючи дискусії щодо можливості виплати пенсій на окупованих територіях Донбасу.

"Я технічної можливості платити на окупованій території не бачу і не знаю жодного історичного прецеденту, коли б на окуповану територію платилися гроші з неокупованої території. У Грузії платять пенсії на підконтрольній уряду території, ніхто в Абхазію гроші не направляє. У Придністров'ї теж ніхто гроші не направляє, платять на підконтрольній уряду території", – розповів Рева.

Колишній глава Мінсоцполітики прокоментував різні варіанти виплати пенсій в ОРДЛО, які обговорюються в Україні: "Давайте думати, як вирішувати ситуацію. Давати Червоному Хресту? Червоний Хрест – це росіяни в формі Червоного Хреста. Ми на це не підемо. Хочете ОБСЄ? В ОБСЄ не бачать обстрілів, працюють з 9:00 до 18:00. О 18:05 починають обстрілювати українські позиції, вони не можуть визначити, звідки снаряд полетів. Ви їм хочете довірити кошти на виплату нашим пенсіонерам?"

За його словами, ще ніхто не зміг запропонувати механізм виплати на непідконтрольних територіях.

"Жителям непідконтрольних територій – будь ласка, ми платимо на підконтрольній території, йде фізична ідентифікація. Ті, хто кажуть, що треба це скасувати, працюють не на Україну", – підкреслив Рева.

Також екс-міністр зазначив, що в нинішніх умовах члени терористичних формувань "Л/ДНР" позбавлені можливості отримувати українські пенсії.

"Ми маємо систему, при якій людина перетинає сьогодні лінію розмежування і отримує пенсію тут. Той, хто воює проти України, буде перетинати лінію розмежування? Скільки бойовиків виловила Служба безпеки України при спробі перетнути лінію розмежування? Вони 10 разів подумають, чи можна пройти. Переходять лінію розмежування ті люди, які вважають, що все нормально, і отримують пенсію", – зазначив він.

 

Джерело:
До списку новин