загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні з’явилися екологічні пакети для сміття, які компостуються

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Корпорація «Біосфера» запустила серію екологічних пакетів для сміття, які компостуються. 

Про це компанія повідомила на своїй сторінці в Facebook.

У виробництві пакетів Go Green не використовують поліетилен. Пакети на 40% складаються з сировини, отриманої з відновлювальних джерел природного походження, зокрема, з кукурудзяного крохмалю.

За даними компанії такий пакет розкладатиметься шість місяців (у спеціальних умовах для компосту). Розробники гарантують, що пакети повністю біорозкладні.

Із 20 січня пакети для сміття Go Green торгової марки «Фрекен БОК» мають з’явитися на полицях в супермаркетів «АТБ». Незабаром обіцяють появу біорозкладних пакетів на ринку і в більшості роздрібних мереж та онлайн-магазинів.

Фото: Biosphere Corporation

«Наші пакети для сміття з використанням переробленої сировини нікуди не зникнуть, сортування і переробка дуже важливі при управлінні відходами. Але біорозкладні пакети стануть наступним проривним кроком у підтримці світових еко-трендів. Тепер в наших з вами руках турбота про майбутнє», _ пояснює корпорація «Біосфера».

 

Джерело:
До списку новин