загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пиріг "Стефанія" (з ягодами та шоколадом)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Справжній шедевр!

Знадобиться:

близько 200 г пісочного печива
4 склянки молока
1 стакан манної крупи
200 г вершкового масла
1 склянка цукру
1 стакан лісових ягід або чорниці (близько 160 г )

Білий крем

1 1/2 склянки збитих вершків 30%
100 г білого шоколаду
1/2 склянки чорниці

Приготування

Форму розміром 21 х 25 см викласти папером для випічки. На дно викласти печиво. Ягоди подрібнити в блендері на гладкий мус. У каструлі довести до кипіння молоко з цукром і маслом. Коли почне кипіти, постійно помішуючи всипати потроху всипати манну крупу. Каша повинна бути дуже густа. Помішуючи влити чорничний мус і ретельно змішати. Викласти у форму, вирівняти і швидко викласти на шар з печива. Злегка притисніть, наприклад, поклавши на верх обробну дошку і відкладіть до повного охолодження. 

Білий шоколад натерти на дрібну сітку терки. Добре охолоджені вершки збити жорстко і змішати з шоколадними крихтами, відклавши близько 3 столових ложок для прикраси. Викласти у форму на шар печива і висипати ягоди. Притиснути  їх в збиті вершки і вирівняти. Зверху посипати відкладеним шоколадом.

Смачного !

 

Джерело:
До списку новин