загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям спростять отримання соцдопомоги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Отримання соцдопомоги спростять для українців. Тепер для подання документів на призначення соціальної допомоги не потрібно буде їхати в районний або обласний центр.

Про це повідомили у Мінсоцполітики.

Як сказала міністр соціальної політики Юлія Соколовська, у 2020 році Міністерство соціальної політики України платитиме об’єднаним територіальним громадам за надані населенню соціальні сервіси. На це в бюджеті відомства закладено 150 млн грн.

Що планують спростити:

  • •  Впровадять систему фронт-офісів, яка дозволить надавати соціальні сервіси в кожній ОТГ;
  • •  тепер для подання документів на призначення різних видів соціальної допомоги людині не потрібно буде їхати в районний або обласний центр;
  • •  сервіс буде доступний навіть в маленькому населеному пункті.

Що це дасть – наблизить соціальні сервіси до людей і дозволить їм значно заощадити свій час і зусилля, оскільки пункти прийому документів будуть навіть в невеликому населеному пункті.

“Фронт-офіси будуть тільки приймати документи і видавати результати обробки заявникам. При цьому обробкою документів буде займатися “бек-офіс”, в який інформація буде направлятися відразу з декількох “фронтів”. Таким чином ми не тільки розширимо мережу, а й оптимізуємо роботу всього механізму”, – резюмувала Соколовська.

 

Джерело:
До списку новин