загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Закусочний рулет зі скумбрії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якщо ви поважаєте таку смачну рибку як скумбрія і вже випробували всілякі рецепти з її використанням,то рулет зі скумбрії буде вами схвалений і поповнить рибний розділ вашої кулінарної книги. Чудово виглядає рулет зі скумбрії і на святково оформленому застіллі, ваші гості будуть буквально задивлятися на апетитні рулетики, а вже коли спробують їх - готуйтеся роздавати рекомендації з приготування!

ІНГРЕДІЄНТИ: 

скумбрія 3 шт. 
яйця 3 шт. 
морква 2 шт. 
огірки мариновані 1-2 шт. 
желатин-30 г 

ПРИГОТУВАННЯ

1 розморозити скумбрію, вимити, почистити рибу. Відрізати хвіст і голову. Вийнятии тельбухи, живіт залишити цілим. Прибрати всі кістки, зробивши розріз по спині, а також плавники. 
2 Відварити яйця і моркву. Остудити і крупно потерти, поздовжньо на смужки порізати мариновані огірки. 
3 Філе риби покласти м'ясом вгору, посипати перцем, сіллю, сухим желатином. Зверху покласти моркву, огірки і яйця. Згорнути в рулетик, а його загорнути в харчову плівку. 
4 Варити закусочний рулет зі скумбрії хвилин сорок в підсоленій воді. Приготований рулет з плівкою в гарячому вигляді покласти під прес.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин