загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Американець купив вживаний диван і розбагатів завдяки цінній заначці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Диван планували спалити, але магазин погодився забрати його для продажу.

Американець знайшов у старому дивані цінну схованку, у якій були гроші. Усі кошти він повернув власнику, пише Daily Mail.

64-річний мешканець штату Мічиган Говард Кірбі придбав вживаний диван вартістю 70 доларів. Один з пуфів, що був у комплекті, виявився для чоловіка незручним, але він вирішив нічого з ним не робити. Однак згодом він зняв чохли, щоб перевірити, чому пуф створює дискомфорт. На чоловіка чекала несподіванка: він знайшов всередині коробку з 43 тисячами доларів (понад мільйон гривень). 

Говард звернувся до адвоката, перш ніж щось зробити із грошима. Він дізнався, що за законом він може залишити їх собі. Але американець вирішив все ж віддати гроші благодійному магазину, де купив диван. Власники крамниці зв’язалися із попередніми господарями.

Дівчина, що віддала диван, розповіла, що він належав її дідусю. Вона не знала про схованку родича і тому віддала диван разом із грошима. Сім'я планувала спалити диван, але благодійний магазин погодився його забрати. 

 

Джерело:
До списку новин