загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Народні прикмети про обручку: що не можна робити з прикрасою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Обручка - найважливіший символ шлюбу, любові і вірності один одному. З цим атрибутом пов'язано безліч прикмет: як хороших, так і поганих. Багато дівчат знають, що не можна знімати обручку коли заміжня, але чому - знають не всі. Що вже говорити про інші прикмети!

Чому не можна знімати обручку?

Вважається, що не можна знімати обручку, адже прикмети говорять, що це може призвести до втрати сімейного щастя і благополуччя. Однак багато сучасних пар не дотримуються цього правила, і живуть довго і щасливо. Крім того, лікарі навіть, навпаки, радять періодично знімати обручку, хоча б на ніч. Це для того, щоб кров нормально циркулювала в пальці.

Чому не можна показувати обручку до весілля чужим людям?

Не варто показувати чужим людям свої обручки до весілля. Мова не йде, звичайно, про близьких родичів, що не побажають вам зла. Та й погодьтесь, важко втриматись, щоб не похвалитись придбаною чудовою вишуканою прикрасою!  

А ось від чужих очей варто заховати обручку, щоб не накликати біду на свій майбутній союз. Тим більше що тепер дівчата зазвичай носять до весілля красиві прикраси, подаровані на заручини, які показує всім, що скоро відбудеться найголовніше торжество в їх житті.

Чому не можна давати міряти свою обручку іншим людям?

Як відомо, перстені здатні накопичувати енергетику господаря і тих людей, хто їх одягає. Тому ви можете накликати на себе біду, якщо будете давати міряти свою обручку чужим людям, адже ви не знаєте їх помислів.

Але це не єдиний аргумент, чому це не можна робити. Прикмети говорять, що ви можете віддати частину свого сімейного щастя тій людині, що наділа вашу прикрасу. 

Якщо вам ніяк не вдається відмовити в примірці, просто сказавши «не можна», то давати обручку варто не з рук в руки, а слід покласти на рівну поверхню, наприклад, стіл, з якого її і візьме інша людина.

Чому не можна носити обручку до весілля?

Прикмети говорять, що не можна носити обручку до весілля, оскільки це може привести до того, що одруження може не відбутися. Якщо вам дуже хочеться показати іншим людям, що скоро ви станете дружиною, носіть на безіменному пальці перстень для заручин. А ось найголовнішу прикрасу надіньте на пальчик тільки в ювелірному салоні при виборі обручок, а потім сховайте в коробочку до дня «Х».

Чому не можна продавати обручки?

Якщо ви перебуваєте в законному шлюбі і вирішуєте продати прикрасу, то вашому шлюбу довго не «прожити», адже прикмети говорять, що ви таким чином «продаєте» своє сімейне щастя і благополуччя.

Якщо ж пара вже в розлученні, то продаж стане вірним рішенням. Чому не можна зберігати обручку після розриву відносин? Їх наявність в будинку може стати перешкодою до створення нової сім'ї. І тим більше не варто носити такі перстені навіть на іншій руці (нагадуємо, на якій руці носять обручки: на правій - православні, на лівій - католики).

Раніше взагалі вважалося, що обручку після розлучення потрібно переплавити або втопити в водоймі. Навряд чи хтось буде кидати у водойму золоту прикрасу, а ось переплавити її на нову цілком можна.

 

Джерело:
До списку новин