загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У 60 разів менше міністра: озвучені мізерні зарплати українських медиків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно з тарифними ставками в державних лікарнях у 2020 році українські лікарі отримують трохи більше мінімальної зарплати, а медперсонал – іще менше.

Так, хірург вищої категорії в Україні заробляє 5100 гривень. До підвищення зарплати з 1 січня його зарплата становила 4100.

Лікарі інших спеціальностей вищої категорії тепер отримуватимуть 4772 гривні замість 4361 гривень у минулому році.

Раніше медсестри без категорії отримували 2958 гривень. Зараз їх зарплата становить трохи більше 3200. Рентген-лаборанти вищої категорії отримували близько 3300, а тепер отримуватимуть 3636 гривень.

Виходить, що хірург вищої категорії в Україні отримує зарплату в 46,8 разів меншу, ніж глава Міністерства закордонних справ Вадим Пристайко. А інтерн із тарифною ставкою в 3800 гривень, отримує в 60 разів менше, ніж міністр економіки Милованов.

Джерело:
До списку новин