загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українським циркам дали рік, щоб оновити програми без тварин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До наступного року в цирках не повинно бути в розважальних програмах номерів з тваринами.

До 2021 року в Україні не повинно залишитися жодної вистави, в якій для номера використовувалися би тварини. Про це розповіла міністра культури, молоді та спорту Ірина Подоляк.

За її словами, після того, як набуде чинності офіційний заборона на використання в розважальних номерах тварин, вони будуть передані в реабілітаційні центри.

Також вона зазначила, що зараз йдуть переговори з організаціями, які готові прийняти тварин, крім того, дресирувальникам, які мають право власності на чотириногих, запропонували вступити в переговори.

Як повідомлялося, 17 вересня Одеський окружний адміністративний суд заборонив Одеському цирку використовувати диких тварин у своїх виступах. Позов подала Держекоінспекція в Одеській області. 

В усіх фракціях парламенту нардепи об'єдналися в одному: Україні потрібен закон, що захищає тварин, максимально наближений до європейських стандартів гуманізації.

"Метою прийняття закону є запровадження європейських гуманних цінностей і стандартів тварин. Завданням проекту закону є захист тварин від жорстокого поводження", - йдеться в пояснювальній записці групи депутатів до поданої ними законопроекту №2351.

 

Джерело:
До списку новин