загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Проста комбінація. Як дізнатися свій номер телефону

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Два способи, як швидко дізнатися свій номер телефону, не вдаючись до допомоги рідних і знайомих.

Номер поліції, пожежної служби та власний номер телефону - ось що варто знати завжди. Але що робити, якщо ці 10 цифр ніяк не можеш згадати? Пропонуємо просте рішення для того, щоб дізнатися свій номер телефону.

Отже, як же дізнатися свій номер телефону операторів Київстар, Водафон, МТС або Лайф.

1. За допомогою USSD-запиту

Найпростіший спосіб дізнатися свій номер телефону - набрати комбінацію *161# і натиснути кнопку виклику. Після введення комбінації на екрані телефону з'явиться вікно з інформацією про ваш номер. У деяких абонентів в цьому ж вікні можна побачити дату активації номера і тарифний план.

Цей запит підходить і для абонентів Київстар, і для номерів Лайф, МТС і Водафон.

2.За допомогою системного меню телефону

Щоб викликати системне меню на Android, потрібно зайти в Налаштування - SIM-карти і мобільні мережі - Налаштування SIM-карт. У системному меню відобразяться всі встановлені на пристрої номера телефонів.

Якщо номер телефону потрібно дізнатися власнику iPhone, потрібно зайти в Налаштування - Телефон. Вгорі вікна, що з'явилося буде рядок Мій номер. Також свій номер телефону в Айфоні можна побачити в списку контактів - номер власника буде на першому рядку.

 

Джерело:
До списку новин