загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Киянка отримала платіжку за опалення на 53 тис. гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами містянки, у неї 4-кімнатна квартира.

Мешканка Києва Світлана Терещенко опублікувала фотографію незвичайної платіжки, згідно з якою їй необхідно заплатити за опалення квартири в січні 53 тис. гривень. Знімок Терещенко опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Світлана попросила своїх друзів і передплатників у соцмережі поділитися порадами щодо того, куди звертатися з цією проблемою. За словами киянки, за перший місяць 2020 року їй нарахували в 26 разів більше газу, ніж вона спожила.

"Хтось стикався з вартістю опалення 355 грн за м. кв.? Квартира 4-кімнатна спожила, за підрахунками КТЕ, в січні 39 Гкал! Лічильник є, але поки не опломбований. Реальне споживання 1.5 Гкал! До оплати майже 53 тис. грн. Поділіться досвідом, що з цим робити?", - пише Світлана.

Інформацію про це підтвердили в «Київтеплоенерго».

«На жаль, повинні підтвердити, що ця інформація не фейкова і мешканка будинку за адресою: вул. Є. Сверстюка, 52-В, дійсно отримала платіжку за опалення 4-кімнатної квартири з опалювальною площею 127,3 кв.м в січні 52 932,18 грн », - йдеться в повідомленні.

На підприємстві відзначили що це не помилка і не технічний збій. Як пояснили в «Київтеплоенерго», таку платіжку киянка отримала, оскільки її квартира - єдина в будинку «без взятого на комерційний облік приладу обліку теплоенергії».

«Мешканці квартир з лічильниками опалення оплачують тільки спожите тепло за показаннями своїх лічильників і опалення місць загального користування. А різниця, що утворюється між показаннями загальнобудинкового лічильника і сумарними показами всіх індивідуальних, нараховується мешканцям без індивідуального лічильника», - нагадали в «Київтеплоенерго».

У «Київтеплоенерго» підкреслили, що з «точки зору закону нарахування за тепло правильне», але через соціальне значення послуги пообіцяли переглянути розрахунок і показники споживання.

 

Джерело:
До списку новин