загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Тернополі працює соціальна перукарня для пенсіонерів та людей з інвалідністю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення, що діє при управлінні соціальної політики, пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати перукарські послуги безкоштовно.

Як зазначає директор територіального центру Віталій Хоркавий, за минулий рік послугами соціальної перукарні скористалися близько 3000 тернополян, що перебувають на обслуговуванні в центрі, а уже від початку цього року перукарські послуги отримали понад 350 потребуючих осіб. Також є можливість виїзду майстрів-перукарів на дім до людей з інвалідністю або тернополян похилого віку, які за станом здоров’я не мають можливості самостійно дістатися до перукарні.

Соціальна перукарня працює щодня за адресою: вул. Лисенка 8. Для отримання безкоштовної послуги необхідно пред’явити пенсійне посвідчення або карту тернополянина та записатися на зручний для вас час.

Детальна інформація за телефонами:  23-57-87, (067) 530-59-06.

 

Джерело:
До списку новин