загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Коронавірус: Кличко запровадив карантин у Києві

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Превентивні заходи щодо коронавірусу в Києві запроваджено з 12 березня.

Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїх сторінках у соціальних мережах.

“Щоб упередити можливе розповсюдження захворювання на коронавірус, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів та обмежень. Хоча в Києві поки не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірус, ми вирішили не чекати. Превентивні заходи в Києві запроваджуємо з 12 березня. Попередньо - до кінця березня”, - написав Кличко.

За словами Кличка, буде тимчасово обмежений освітній процес в закладах загальної та вищої освіти і в дитячих садочках. Також буде карантин у мистецьких, спортивних школах та інших.

“Також обмежуємо проведення масових заходів у столиці. Це стосується і концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах”, - додав Кличко. 

Читайте також: Часник проти коронавірусу? ВООЗ спростовує міфи про 2019-nCoV

При цьому киян та гостей міста закликають не панікувати.

"Відповідально ставимося до свого здоров’я, дотримуємося правил гігієни. А якщо почуваєтеся зле, - одразу звертайтеся до лікаря. Бережіть себе і тих, хто поруч! Разом ми все подолаємо!" - заявив Кличко у своєму відеозверненні.

 

Джерело:
До списку новин