загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зміни в єдиній квитанції ЖКГ: перерахунок за тепло винесуть окремою колонкою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У березні кияни отримають платіжки c перерахунком: «знижку» виділять в окремій колонці.

У Києві єдина платіжка за комунальні послуги в березні буде містити нарахування за гаряче водопостачання і опалення в повному обсязі, а суму перерахунку за коефіцієнтом газу винесуть в окрему колонку "перерахунок", повідомив генеральний директор "Центру комунального сервісу" (ЦКС) Андрій Щербина.

"Також окремим рядком на лицьовій стороні рахунку-повідомлення в блоці "Київтеплоенерго" будуть вказані суми перерахунку за відповідними коефіцієнтами, які застосовані в поточному розрахунковому періоді. А саме: за послугу з опалення – 0,74, за послугу ГВП – 0,76. У відсотках – кияни заощадили за лютий на опаленні 26%, а на ГВП – 24%", – сказав Андрій Щербина.

Читайте такожТарифи на електроенергію для населення зростуть щонайменше у півтора рази — ексголова Укренерго Ковальчук

Також керівник ЦКШ додав, що отримати консультацію за принципом "єдиного вікна" можна в 38 сервісних центрах ЦКС за телефоном саll-центру: 247-40-40 та за допомогою сайту "Центру комунального сервісу", зокрема – в розділі "Дистанційного обслуговування".

Нагадаємо, в 124 містах України знизили тарифи на опалення і провели перерахунок. Середнє зниження суми в платіжках по Україні склало 30%. Але воно відрізняється залежно від регіону. Справа в тому, що відсоток зменшення залежить від вартості газу і від його частини в тарифі (в нього також входить вартість транспортування палива і націнка газзбуту).

 

Джерело:
До списку новин