загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Кабміні наступного тижня представлять оновлений макропрогноз

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Новий макропрогноз готують через коронавірус і обвал ринків.

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та аграрної політики наступного тижня представить оновлений макропрогноз. Про це заявив міністр фінансів України Ігор Уманський, передає урядовий портал.

За його словами, Міністерство фінансів не буде переглядати державний бюджет без якісно оновленого макроекономічного прогнозу, який готує Мінекономіки.

"Я б не торкався параметрів бюджету взагалі. Ми хочемо зрозуміти макрорамку, на основі якої будувати і переглядати державний бюджет. Поки ця макрорамка відсутня. Причина - висока волатильність світових фінансових ринків і глобальна невизначеність щодо перебігу пандемії коронавірусу", - зазначив Уманський.

Він також зазначив, що оцінку макроекономічної ситуації Мінекономіки представить наступного тижня.

Читайте такожВ Україні зафіксована перша смерть через коронавірус

Нагадаємо, раніше аналітики інвестиційних компаній заявили, що обвал світових фінансових ринків, викликаний побоюванням глобальної рецесії через епідемію коронавірусу, поки не позначився на українському експорті.

 

Джерело:
До списку новин