загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Ізраїлі винайшли метод миттєвої діагностики коронавірусу (відео)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Компанія RADLogics заявила про розробку автоматизованої програми виявлення COVID-19 на основі аналізу комп’ютерної томографії.

Крім миттєвої діагностики, вона має високу точність результату і дозволяє відстежувати, як протікає захворювання, запевняють розробники.

«Використовуючи для аналізу знімків алгоритми глибинного навчання, RADLogics досяг 98,2% чутливості (ймовірність правильної діагностики хворих пацієнтів) і 92,2% специфічності (ймовірність правильної діагностики здорових пацієнтів)», – йдеться в заяві компанії.

Читайте такожМедики придумали унікальний спосіб, як вилікувати коронавірус

Також пояснюється, що дослідження проводилися на основі даних про 157 пацієнтів з Китаю і США. Для аналізу 400 знімків комп’ютерної томографії платформі знадобилося 30 секунд.

Для пацієнтів з коронавірусом система виводить кількісні показники зниження прозорості легеневої тканини, а також візуалізує великі помутніння на «тепловий карті» легенів – як на пласких знімках в розрізі, так і в тривимірному форматі. Введений RADLogics кількісний «індекс коронавірусу» дозволяє вимірювати динаміку захворювання з плином часу.

За словами представників компанії, мова йде про первинне дослідженні, масштаб якого в даний час істотно розширюється. Однак, як підкреслюють RADLogics, вже можна сказати, що розроблений в стислі терміни алгоритм здатний застосовуватися як для діагностики коронавірусу, так і для кількісного аналізу та моніторингу динаміки захворювання.

Додамо, компанія RADLogics заснована в 2010 році. Флагманський продукт RADLogics – заснована на штучному інтелекті програмна платформа аналізу зображень медичної радіології, яка істотно підвищує швидкість і точність роботи лікарів-радіологів.

Також у Китаї розробили систему виявлення пацієнтів з COVID-19 за допомогою комп’ютерної томографії на базі технології штучного інтелекту. Використання комп’ютерних алгоритмів необхідно для того, щоб відрізнити новий коронавірус від інших різновидів пневмонії.

 

Джерело:
До списку новин