загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Юрій Бойко: Сім'ї, які втратили доходи через запровадження карантинних заходів, повинні отримати відтермінування на оплату комунальних послуг та погашення іпотеки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сім'ї, які втратили доходів із-за введення карантинних заходів, повинні отримати відстрочку на оплату комунальних послуг та погашення іпотеки Про це заявив Співголова Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко.

Він зазначив, що з-за обмежень, що запроваджені в рамках протиепідемічних заходів, багато сімей можуть зіткнутися з фінансовими труднощами. Тому держава повинна надати їм необхідну підтримку.

"Необхідно запустити програми підтримки для людей, які втратили роботу через карантин і кризи, забезпечити їх належне фінансування. Сім'ї, які втратили доходів із-за введення карантинних заходів, повинні отримати відстрочку на оплату комунальних послуг та погашення іпотеки. Співробітникам, яких у зв'язку зі сформованою ситуацією відправили у відпустки, повинні обов'язково виплатити відпускні. Також необхідно збільшити фінансування системи субсидій, повернути ті критерії для їх отримання, які діяли до травня 2018 року", – підкреслив парламентарій.

Читайте також: Уряд доплатить 1000 гривень пенсіонерам із низьким доходом, - Зеленський

Юрій Бойко акцентував, що особливо підтримки потребують пенсіонери, тому потрібно провести справедливу індексацію пенсій вже з березня місяця.

Також, за його словами, необхідно забезпечити державне регулювання цін на соціально значущі товари – у першу чергу на продовольчі й медичні. "не Можна допустити спекуляцій, зловживань монопольним становищем та необґрунтованого росту цін. При необхідності потрібно задіяти ресурси Держрезерву", – сказав Співголова фракції опозиціонерів.

"Для реалізації всіх цих заходів необхідно внести відповідні зміни до держбюджету. З цією метою "Опозиційна платформа - За життя" закликає найближчим часом провести позачергову сесію Верховної Ради", – резюмував Юрій Бойко.

 

Джерело:
До списку новин