загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прем'єр Словаччини зізнався, що маски продає Україна.За готівку. Мали купити на1,2млн €

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До теми коронавірусу прикута увага всіх адекватних людей в світі. Тому всі ЗМІ кожної окремої країни присвячують цьому багато сторінок, ефірного часу і т.п. 15.03.2020 на словацькому телеканалі ТА3 виступав прем'єр Словаччини Петер Пеллєгріні. Він розповідав як влада Словаччини намагається зупинити коронавірус і здолати хворобу. 

Серед іншого, словацький прем'єр сказав: "...за маски іде величезна війна...Ми конкуруємо з кожною країною на загальному ринку... Словаччина вже мала резервацію 2 млн. масок на Україні... Умовою була готівка... Ми вже підготували готівкою 1,2 млн.€ в портфелі, щоб сісти в державний спеціал (мався на увазі державний літак влади - авт.) та просто полетіти за ними. Прийшов туди перекупщик з Німеччини, який всю партію оплатив та перекупив..." Відповідна новина пролунала в ефірі на всю Словаччину. Це було опубліковано і декількома виданнями. На сайті телеканалу ТА3 теж з'явилась ця новина в текстовому форматі. Нижче публікую відповідний скрін (фрагмент тексту обведено червоним мною - авт.) на словацькій мові, а посилання на орігінал тексту тут.

Читайте такожГроші від олігархів, надзвичайний стан і поради виправити народжуваність: що Зеленський сказав про коронавірус в Україні

Коментарі, думаю, зайві. Всі в Європі знають і бачать, що ніяких змін щодо корупції, реформ та ін. в Україні не відбувається. Відповідним чином формується і відношення до країни. Точніше, до української влади. Залишайтеся з цим блогом. 

Олександр Токмаков

 

Джерело:
До списку новин