загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні знизили тарифи на тепло для населення: наскільки зменшиться платіжка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Проєкт постанови про зниження тарифів був схвалений ще на відкритому засіданні у лютому і розміщений на сайті НКРЕКП для зауважень та пропозицій.

Підставою для перегляду тарифів у бік зниження стало істотне падіння цін на природний газ.

Після того, як «Нафтогаз» знизив ціну газу для населення, Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), знизила середньозважений тариф на тепло для потреб населення.

Про це у вівтрок повідомляє пресслужба НКРЕКП.

Зазначається, що тарифи на тепло знижені для 22 теплопостачальних підприємств на 11,7%, порівняно з діючими з 17 січня.

Читайте такожНавіщо брати кредити, на що вони йдуть та чому досі немає нової програми? 7 запитань про співпрацю України та МВФ

Проєкт постанови про зниження тарифів був схвалений ще на відкритому засіданні 21 лютого і розміщений на сайті НКРЕКП для зауважень та пропозицій. У цей час у зв'язку зі зменшенням ціни на природний газ НКРЕКП переглянула витрати на паливо і тарифи на виробництво теплової енергії на ТЕЦ, КГУ для ліцензіатів. В результаті, змінилися тарифи на теплову енергію для споживачів, відзначають у НКРЕКП.

«Середньозважені тарифи на теплову енергію для потреб населення, порівняно зі встановленими 21.02.2020 р знизилися, в середньому, на 6,1% і на 11,7%, порівняно з діючими з 17.01.2020 р.», - роз'яснили в Нацкомісії.

Для Київтеплоенерго тариф на виробництво теплоенергії для населення знижений з 872,09 грн/Гкал до 673,53 грн/Гкал, Львівтеплоенерго (ТЕЦ-1) - з 1026,12 до 810,32. 

Раніше повідомлялося, що Україна уникла зростання цін на газ втроє-вчетверо завдяки укладенню нового транзитного контракту з Росією.

 

Джерело:
До списку новин