загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Задихалась, а її відправили додому”: жахаючі подробиці смерті від коронавірусу 33-річної жінки з Буковини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У жінки було двоє дітей.

У Чернівецькій області від коронавірусу померла 33-річна жінка, котра на 2 день після підвищення температури звернулась до медиків.

Про це повідомляють “Українські новини” з посиланням на телеграм-канал “CORONAVIRUS | КОРОНАВИРУС | ЭКСТРЕННО”.

Померлу звали Тетяна, вона мешкала в одному із сіл Чернівеччини. 7 березня у неї підвищилась температура. Через два дні жінка звернулась до медиків. У неї діагностували пневмонію. Їй виписали антибіотики і відправили додому. Вночі жінці стало погано, вона задихалась та непритомніла. Її госпіталізувала сільська швидка допомога. Далі жінку відправили у Чернівці. Там її помістили у спеціальний бокс, в якому не було кнопки екстренного виклику.

Як наслідок, у жінки почались судоми, вона втратила свідомість. Реанімаціні заходи їй уже не допомогли. Медики причиною смерті жінки назвали епілепсію. Проте тест підтвердив, що покійна хворіла коронавірусом.

Читайте такожІз субсидією, але у в'язниці: Що прописали в законі про протидію коронавірусу

Також видання buknews.com.ua опублікувало лист матері покійної до журналістів:

“Тетяні було 33… Без мами лишилося двоє дітей… Я вважаю, що мою доньку можна було врятувати, якби вчасно і в повному обсязі була надана перша допомога…

У неї була супутня неврологічна патологія – пухлина біля центрального стовбуру головного мозку (кавернозна ангіома продовгуватого мозку). У жовтні 2016 року її прооперували в Києві успішно, останнім часом почувала себе нормально.

7 березня у Тетяни піднялася температура. Вона думала, що це звичайне ГРВІ. 2 дні не проходило і вони викликали з Вашківців лікаря. Проконсультувавшись, призначили антибіотики, стало знову гірше. 13 березня поїхала у Вашківці, зробила знімок – там двостороння пневмонія. Розуміючи з чоловіком, що автомобіль швидкої у їхньому селі скоро розпадеться, поїхали одразу ж до обласної лікарні самі ввечері у п’ятницю, 13 березня. У відділенні пульмонології на них визвірилися, мовляв, чого прийшли без направлення. Послухали і сказали, що хрипів немає, а на знімку – все добре.

Відтак, на приймальному їх нікуди не направили більше і вони поїхали додому. Покійна мала фармацевтичну освіту і розуміла, що її стан почав погіршуватися. Тому вирішила перейти на сильніший антибіотик. Однак вночі почала задихатися і вранці 14 березня в суботу їй викликали сільську швидку.

Ця швидка ледве доїхала до Чернівців, оскільки вона тиждень на ремонті, а тиждень працює. Одразу ж Тетяну направили у інфекційне відділення з підозрою на коронавірус. Дівчина з приймального покою йшла туди пішки, бо крісло каталки не знайшли. Підключили систему. Пізніше в неї почався судомний приступ – через невчасно надану медичну допомогу і інтоксикацію організму.

Можливо, лікарі не звернули увагу, що під час видалення пухлини їй капали сильні антибіотики і організм має резистентність до слабких. В інфекційному відділенні стан погіршувався. Інтоксикація і постійна субфібрильна температура викликали судоми. Жінка втратила свідомість в понеділок близько 17.00 вечора. Кнопки виклику у боксах не працюють і хтозна, скільки вона там лежала, поки її знайшли.
Реанімаційні заходи результату вже не дали – в 19.20 Тетяни не стало…

Лікарі поставили діагноз – епілептичний приступ, якого в неї в житті жодного разу не було. Нам відомо, що лікарі не могли знайти вен – через це не докапували розчини, бо голка виходила з вени. Чомусь не робили венорезекцію (вивід вени під ключицю), щоб повноцінно провести дезінтоксикаційну і антибактеріальну терапію, як і рекомендовано при вірусних пневмоніях”.

Смерть пацієнтки в департаменті охорони здоров’я пояснили тим, що вона страждала на велику кількість хвороб. І через супутні хвороби, які в неї загострилися, померла.

 

Джерело:
До списку новин