загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям можуть подвоїти трудовий стаж: у ПФУ розповіли, хто з пенсіонерів може на це розраховувати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українцям можуть зараховувати трудовий стаж у подвійному розмірі. Про це повідомили в Пенсійному фонді України.

Подвійний трудовий стаж можуть отримати представники певних професій, з переліком яких ознайомив ПФУ.

“Згідно зі статтею 60 Закону України “Про пенсійне забезпечення”, робота в лепрозорних і протичумних закладах охорони здоров’я, в установах (відділеннях) з лікування осіб, заражених вірусом імунодефіциту людини або хворих на СНІД, в інших інфекційних закладах (відділеннях) охорони здоров’я, у патолого-анатомічний та реанімаційних відділеннях закладів охорони здоров’я, а також психіатричних закладах охорони здоров’я зараховується до стажу роботи в подвійному розмірі”, – зазначили співробітники ПФУ.

Читайте такожПрацювати до смерті: підвищення пенсійного віку як об’єктивна необхідність

Крім того, згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.1995 №133, установлюється перелік особливо небезпечних інфекційних паразитичних хвороб людини і носійства збудників цих хвороб. До таких хвороб віднесено сифіліс, гонорею, коросту, демодекоз і т.д.

Праця медичних працівників в венерологічних диспансерах, відділеннях, кабінетах, палатах, які працюють з переліченими вище хворими, зараховується до стажу роботи в подвійному розмірі. Щоб подвоїти свій трудовий стаж, медичний працівник має подати до управління Пенсійного фонду України відповідну довідку медустанови.

Нагадаємо, пенсії в Україні обіцяють підвищити вже з 1 квітня 2020 року.

 

Джерело:
До списку новин