загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Московський патріархат закликає обійматися й причащатися, щоб побороти коронавірус

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Києво-Печерська лавра, де проводить богослужіння ПЦ МП, закликала ігнорувати карантин через загрозу поширення коронавірусу. Священники просять вірян приходити у храми та причащатися.

Священник стверджує, що "страшна не епідемія вірусу, а гріх, який губить душу", і кажуть, що не слід боятися, бо "далі буде гірше, якщо ми не покаємось".

"Не дивіться старше покоління чи молодше, усі спішіть у храм, обійміть один одного", - закликав представник лаври.

Окрім того, вірянам рекомендують приходити у храм, причащатися і причащати дітей. Священник запевняє, що у боротьбі з коронавірусом допоможе молитва.

Читайте такожПравославна церква України затвердила молитву проти коронавірусу: текст

Зверніть увагу! Такі заклики суперечать обмеженням на проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб. Це стосується і релігійних заходів та зборів у храмах.

На час карантину, який триватиме до 3 квітня, українцям наполегливо рекомендують лишатися вдома.

Як повідомлялося, намісник Києво-Печерської Лаври  не раз ставав фігурантом скандалів. У 2011 році його обурило запитання журналіста 1+1 про автомобіль Mercedes s500, на якому їздить священнослужитель. У відповідь той образив репортера й пообіцяв розбити камеру.

У 2012 році владика Павло напав на журналістку видання "Кореспондент" Ксенію Карпенко. Та намагалася взяти у Павла коментар для статті про матеріальне життя церкви. "Під час бесіди грубо відповідав, а потім почав викручувати руки, і забрав мобільний телефон", - повідомила Ксенія.

2013-го на круглому столі, організованому першим президентом України Леонідом Кравчуком, він похвалив дії міліції на Євромайдані.

22 січня 2014 року Владика Павло порівняв Януковича з Христом і запевнив у своїй підтримці під час урочистої проповіді з нагоди Дня Соборності України.

 

Джерело:
До списку новин