загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Карантин: Поліцейські навідаються до літніх людей та людей з інвалідністю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поліцейські під час карантину навідуватимуть людей похилого віку та людей з інвалідністю, щоб встановити, хто потребує допомоги.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби МВС.

Зазначається, що патрульні та дільничі будуть працювати виключно в засобах індивідуального захисту.

"Тому, не панікуйте і повідомляйте про все, що вас турбує! Ми докладемо максимум зусиль, щоб вирішити ваші проблеми!" – заявили у поліції.

Читайте також: Відпустка не за власним бажанням. Як держава "допомагає" пережити карантин

Також у зв’язку з карантином прийом звернень та запитів здійснюватиметься виключно з використанням телекомунікаційних засобів та поштових відправлень.

В МВС також нагадали, що сьогодні припиняються регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученні.

Нагадаємо, наразі на території України та за її межами від COVID-19 померли троє наших співвітчизників, ще 24 борються зі недугою.

 

Джерело:
До списку новин