загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Коронавірус вдарив по "ДНР": лікарні переповнені, люди залишилися без грошей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Незважаючи на те, що терористи "ДНР" не підтвердили жодного випадку зараження коронавірусом на окупованих територіях, ситуація в донецьких лікарнях критична.

В "ДНР" замовчують реальний стан справ.

"Лікарні забиті пацієнтами з важкими бронхітами і пневмонією. Їх просто колосальна кількість. Рятуємо крапельницями, як можемо", – розповів один з лікарів інкогніто.

У місті повністю відсутні тест-системи на коронавірус. Вони начебто з'явилися в черговому "гуманітарному конвої" з Росії, але відразу зникли.

В аптеках немає масок, їх рекомендують шити з марлі. Але Росія заборонила ввезення марлі в "ДНР".

Читайте такожЕкспрес-тести, доставлені з Китаю, не можуть точно визначити коронавірус - необхідно вимагати закупівлю ПЛР-тестів, - Закревська

Терористи закликають людей не їздити на підконтрольну територію України, проте там – пенсії, продукти і ліки.

"Пенсіонери в шоці: вони не отримують українську пенсію і їм доведеться виживати на копійчану допомогу "республіки", – пише видання.

При цьому заклади в Донецьку працюють, кафе і ресторани відкриті, торгові центри крутять музику біля входу. Також не закрилися місцеві школи, їх призначили "вільними до відвідування".

 

Джерело:
До списку новин