загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд відпрацьовує забезпечення їжею тих, хто опинився на вимушеній самоізоляції – Ляшко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд іще відпрацьовує забезпечення продуктами харчування тих, хто не може полишати домівку через вимушену самоізоляцію через те, що був контактним із хворими на COVID-19. Про це сказав головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«Ми працюємо з цим питанням на рівні уряду, працюємо з бізнесом, який здійснює доставку харчових продуктів, так і вирішується питання залучення соціальних працівників, працівників державних установ – наприклад, «Укрпошти» – щоб доставляти продукти усім, хто цього потребує. Також до цього долучилися волонтерські організації. Я дякую тим, хто допомагає людям, які опинились на вимушеній самоізоляції», – сказав Віктор Ляшко.

Через захворювання COVID-19, викликане новим коронавірусом, в Україні запроваджена ціла низка обмежувальних заходів, щоб уповільнити його розповсюдження. Зокрема, особи, які перебували в контакті з хворими, або ті, щодо кого є обґрунтована підозра на захворювання, зобов’язані відбути 14-денну самоізоляцію. Також у домашній самоізоляції перебувають відносно легко хворі, стан яких не вимагає шпиталізації.

На цей час останні повідомлені в Україні дані про розповсюдження коронавірусу були ще станом на 10-у годину ранку: на той час кількість підтверджених випадків захворювання COVID-19 становила 73, при цьому з них у Києві вже тоді повідомлялося про 29; уже вдень у Києві повідомили про 4 нові виявлені випадки, але загальне число захворілих у столиці назвали як 28. Померлих від захворювання в Україні на цей час троє, видужав один хворий.

Загалом у світі, за даними Центру даних про коронавірус Університету імені Джонза Гопкінза у США, на цей час підтверджені 374 921 випадки коронавірусного захворювання, з них 16 410 людей від нього померли, 100 927 уже видужали.

 

До списку новин