загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скільки кави потрібно пити, щоб жити довше? Вчені порахували!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хочете здорове серце? Пийте каву! Хочете зменшити ризик раку? Пийте каву! Від деменції, хвороб печінки та ендокринної системи, для здорового метаболізму і навіть красивої фігури – все це кава. А недавно наука підтвердила: кава необхідна ще і для довголіття!

Якщо ви плануєте активну старість, якщо всерйоз ставитеся до профілактики вікової деменції і хочете зберегти когнітивні здібності і пам’ять до самого похилого віку, Вам точно не обійтися без кави. Втім, кава потрібна всім, хто в принципі має намір дожити до старості, причому, як показують недавно опубліковані дослідження, до найглибшої — кава і правда продовжує наше життя.

Два нових дослідження, опубліковані в журналі Annals of Internal Medicine, тільки підтвердили хороші новини. В цілому дослідники вивчили стан здоров’я 700 тисяч чоловік і прийшли до висновку: регулярне вживання кави допомагає знизити ризик практично всіх захворювань, які впливають на тривалість життя як у чоловіків, так і у жінок.

Більш того, як підтвердили результати першого дослідження, ті, хто регулярно випивають кілька чашок кави в день, в результаті менше схильні до самогубства, ніж ті, хто надає перевагу іншим напоям.

Результат другого дослідження вражає ще сильніше: було встановлено, що кава збільшує тривалість життя на 18% – незалежно від харчових звичок, способу життя і навіть наявності хронічних захворювань.

Але скільки ж кави варто пити, щоб прожити довше?

Автори досліджень стверджують: якщо ви випиваєте щодня від двох до чотирьох чорної кави (без цукру, молока та інших добавок), ви цілком можете розраховувати на більш високу тривалість життя.

Більш того, дослідники рекомендують вибирати кавові зерна більш сильного обсмаження: справа в тому, що хімічні речовини феніліндани, які вивільняються в процесі обсмажування, перешкоджають «злипання» двох фрагментів білка, що зазвичай призводить до розвитку хвороби Паркінсона і Альцгеймера. Так що вибираючи каву сильного обсмаження, ми не тільки підвищуємо ймовірність дожити до глибокої старості, але і збільшуємо шанси зробити її активною і здоровою.

 

Джерело:
До списку новин