Колонка автора:

ЩО СЬОГОДНІ ВИБИРАЮ…

Політики чи бариги

Видно і сьогодні. Якщо наші союзники ввели санкції і, відповідно, їхні економіки страждають, несуть реальні втрати, а українська держава - ні, то як по-іншому це називається??? Який вигляд Україна має зі сторони???

 

Якщо сьогодні стоїть вибір - віяльні (веерные) вимкнення електроенергії чи купівля вугілля для ТЕС в ерефеї або в терористів - я вибираю відключення.

 

Якщо сьогодні вибирати - утримати декілька % економіки і продовжувати торгувати з ерефеєю як ні в чому не бувало чи затягування паска - вибираю затягування паска.

 

Мовчати (бо йде війна) чи вголос говорити?

 

Те, що сьогодні певні клани наживаються на ситуації, що склалася, - видно неозброєним оком. Подивіться на дії нашого НБУ. Загальна сума фінансових втрат через зловживання наближується до бюджету Міністерства оборони на 2015. Цього не бачить лише сліпий.

 

Якщо стоїть дилема мовчати, тому що йде війна, чи публічно говорити про це - я вибираю привселюдно говорити. В іншому випадку будуть втрачені всі цінності і перемоги Революції Гідності. А це більше ніж грабування десятків мільярдів грн. з бюджету.

 

Війна чи АТО

 

Якщо стоїть вибір говорити про якесь міфічне АТО чи називати події на сході війною - вибираю останнє. Сьогодні на нас напав наш одвічний ворог, який роками чаївся і вичікував слушного моменту. Поки буде існувати московська імперія - нам спокою не бачити. Тільки кінцевий розпад імперії і перехід наших етнічних земель до складу України – це реальне вирішення того тиску і культурного грабежу, який чинив на наші землі наш одвічний ворог багато століть поспіль.

 

Особисте збагачення чи все для фронту?

 

Жодного разу не розповідав і не збираюся цього робити в майбутньому про свою допомогу фронту. Щось робив, роблю і буду робити, дасть Бог, ще в більшому обсязі.

 

Але якби стояло питання купити нове авто чи щось інше, вартісне, або допомогти ЗС, які воюють на Сході, - я вибираю допомогу. Реальну, постійну.

 

Диванна сотня чи підготовка до оборони?

 

Багато часу проводив біля комп’ютера, не тільки у фейсбуці. Але якщо стоїть питання перебувати в лавах диванної сотні чи готуватися до оборони, залучаючи всіх, кого тільки зможу, - я вибираю активну підготовку до оборони!

 

P.S. Нікого не закликаю, не агітую слідувати за мною. Просто розповів про свою позицію у світлі останніх подій…

 

Дзебак Владимир

загрузка...
Блоги
Дзебак Владимир Дзебак Владимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Все блоги
Колонка автора
Все колонки авторов
Петиции ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробности Подать заявку
Опрос
Придерживаетесь ли Вы правил карантина?