Колонка автора:

КРИГА ЗРУШИЛА!

10 березня цього року у своєму блозі, а також (трохи раніше) на власній сторінці у FB поділився своїми думками щодо заходів, спрямованих на стабілізацію кредитно-фінансової системи України.

 

Напередодні цієї дати мав плідну зустріч із народним депутатом Довбенком Михайлом Володимировичем, на якій переконував прийняти три наші головні пропозиції (дивіться нижче). Особисто Михайлу Володимировичу дуже сподобалася альтернативна схема санації банків, причому без бюджетних коштів.

                                                                             Майже безкоштовно!  

 

І ось сьогодні гарна новина: прийнято другу нашу пропозицію - про економію бюджетних коштів і відновлення справедливості при порятунку банківської системи країни.

 

Щоправда, знову без згадки нас як авторів ідеї. Але це наразі не так суттєво.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=55545

 

Повторно поширюю основні тези своєї старої публікації

від 10 березня 2015 року.


******* 

ЧИ СКРЕСНЕ КРИГА?

Днями мав чергову зустріч у Комітеті Верховної Ради з питань фінансової політики і банківської діяльності. Знову і знову переконував народних депутатів прийняти три надважливі зміни до законодавства, спрямованих на стабілізацію кредитно-фінансової системи України:

1. Про персональну відповідальність власників банківських установ за доведення власних банків до банкрутства;

2.     Створення банку "поганих активів" та проведення кредитної амністії;

3.  Про економію бюджетних коштів шляхом прийняття НАШОЇ схеми санації на 2015-2017 роки (Економія на цей рік вже могла б скласти до 50 млрд. грн. А якби прийняли наші рекомендації у минулому році – то зекономили б щонайменше 100 млрд. грн.).

Ініційовані нами зміни до Закону про персональну відповідальність власників банків були внесені на розгляд Верховної Ради і підтримані народними обранцями.

До слова, прийняття подібного закону про повну персональну відповідальність власників банківських установ у Турції сприяло тому, що з 1999 року там немає банків-банкрутів.

Акцентуємо увагу, що ключові елементи пропонованої нами народним депутатам схеми щодо санації банків були прийняті і використані при оздоровленні банківської системи на Кіпрі. У нас же, як виявилось, вона не потрібна. Поки що... Єдине, що тішить, що нардепи обіцяють над двома нашими пропозиціями ще подумати...

Може-таки правляча коаліція і прислухається до наших порад??? Може, крига і скресне???


*******

І, мабуть, крига-таки зрушила з місця!..

 

За посиланням нижче – наша схема-пропозиція по санації банків. До речі, пазл-ідею до цієї комплексної програми підказав Іван Вишневський, за що йому шана і подяка!

http://old.epravda.com.ua/markets/2009/04/7/188600/

 

 

Дзебак Владимир

загрузка...
Блоги
Дзебак Владимир Дзебак Владимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Все блоги
Колонка автора
Все колонки авторов
Петиции ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробности Подать заявку
Опрос
Придерживаетесь ли Вы правил карантина?