загрузка...
Блоги
Дзебак Владимир Дзебак Владимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Все блоги
Колонка автора
Все колонки авторов
Петиции ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробности Подать заявку
Опрос
Придерживаетесь ли Вы правил карантина?

В Лондоне продали украинского "Коня" за $186 200

Увеличить шрифт Уменьшить шрифт
Отправить
Печатать

В британской столице состоялись торги современного искусства Phillips, на которых живописец Анатолий Криволап подтвердил свой статус самого дорогого украинского художника по официальным результатам продаж

Работа художника «Конь. Вечер» была продана за $186 200. Для сравнения: на недавних Русских торгах Sotheby’s (все в том же Лондоне) продавали работы и других современных украинских художников.

Так, натюрморт «Яйца под майонезом» Олега Тистола ушел за $12 400, офорты Павла Макова «Диптих: Place Fountains I, Place Fountains II» — за $11 500, живописная «Работа №2» Александра Животкова — за $9900, а фотография Арсения Савадова из серии «Донбасс-Шоколад» — за $9200.

Панченко Алекс

К списку новостей