DER BLOCK DES VERFASSERS:

ЧИ ОТРИМАЮТЬ І УКРАЇНСЬКІ ПЕНСІОНЕРИ ВИРОК "НЕ РЕАНІМУВАТИ"?

Шановні друзі!

Уже загальновідомим фактом є інформація про особливу вразливість літніх людей від нового короновірусу (смертність, в залежності від віку, сягає до 14%). Замість того, щоб врахувати цю обставину в планах боротьби із пандемією короновірусу, ми із глибоким занепокоєнням спостерігаємо за проявами дискримінації старшого покоління у всьому світі.

Так, ми з глибоким обуренням дізналися про дії італійського Інституту анестезії, реанімації та інтенсивної терапії (SIAARTI), який опублікував рекомендації для медиків в надзвичайних умовах. Рекомендація цього "інституту" в нормальних умовах є просто немислимою: "Можливо, буде потрібно визначити граничний вік для отримання інтенсивної терапії".

//newformat.info/…/v-italii-ljudej-pohilogo-viku-ne-l…/

У зв'язку із появою фактів вікової дискримінації і враховуючи наявність більшої вразливості літніх людей ми, члени Всеукраїнської асоціації пенсіонерів, закликаємо наших колег із національних асоціацій літніх, які входять в ЄСП, підготувати звернення до національних урядів.

Проект звернення

"Статистика смертності в Китаї, в Італії показала особливу вразливість старшого покоління до нового вірусу. Ми пропонуємо вивчити позитивний досвід ряду країн (від самоізоляції літніх в Англії) до розробки спеціальних програм (13 пенсію в Польщі), фінансова допомога в Україні, підготовка 12000 співробітників служби 911 для окремої допомоги власне пенсіонерам в Канаді, для розробки і провадження національних планів захисту літніх під час пандемії.

Ми пропонуємо національним урядам в найкоротші терміни розробити і впровадити такі основні заходи комплексної програми захисту літніх громадян під час пандемії COVID-19.

1. Додаткове фінансування для літніх;
2. Система додаткового моніторингу здоров'я літніх громадян;
3. Розробка власного протоколу лікування, зважаючи на особливості людей старшого віку.
4. Введення кримінальної відповідальності за розробку і впровадження будь-яких нормативних документів, які обмежують отримання літніми якісних і доступних медичних послуг.
5. Створення в структурі служби 911 спеціально підготовлених фахівців власне для літніх громадян".

Даний перелік не є вичерпним і відкритий для обговорення членами усіх асоціацій літніх громадян, які входять в ЄСП.

Ми також пропонуємо керівництву ЄСП, підготувати відповідні звернення до ЄНП і Єврокомісії і Європарламенту.

 

Dziobak Volodymyr

загрузка...
Blogs
Dziobak Volodymyr Dziobak Volodymyr РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Alle Blogs
DER BLOCK DES VERFASSERS
Alle Spalten author
Anträge der USU
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Details Vorschläge unterbreiten
Umfrage
{}