DER BLOCK DES VERFASSERS:

ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНІ «ЖУЛІКИ»

Прізвища останніх і факти з їх легендарної молодості ми дізнаємося випадково, коли в результаті інтриг і підкилимних ігор на світ виринає ковток правдивої інформації. Як от, наприклад, сьогодні.

 

Для відбору най-найчесніших і найбільш професійних управлінців на посаду керівника "Укрспирту" було обрано номінаційну комісію, яка провела ТИТАНІЧНУ роботу та із багатьох достойних обрала двох, яких і представили Яценюку на затвердження.

Але на виході виявилося, що в одного з них –  4 кримінальні справи, а в іншого –  6.

 

Моя сусідка, обговорюючи владу, колись сказала феноменальний вираз: "Що не зроблять (там у владі).... –  то все попою (мяка редакція) наверхи!"

 

P.S. 1. Зараз мушу сказати, що таки не все і не скрізь просякнуто високоефективними жуліками. Наприклад, створена в Мінюсті інформаційна система –  перший реальний крок до електронного уряду. На жаль, таких прикладів дуже мало.

 

P.S. 2. Але назад дороги вже немає. Чим швидше це зрозуміють керівники держави – тим краще. Тим швидше всі ми будемо мати позитиви від реформ і менше «посадок у клітку» урядовців.

 

 

Dziobak Volodymyr

загрузка...
Blogs
Dziobak Volodymyr Dziobak Volodymyr РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Alle Blogs
DER BLOCK DES VERFASSERS
Alle Spalten author
Anträge der USU
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Details Vorschläge unterbreiten
Umfrage
{}