Writer’s block:

Звернення голови Ради ВАП до українського народу

Ми є народ!

Найвищим органом влади в Україні є народ. Саме ми, а не зграя недоумків, які бісяться від грошей, маємо бути сувереном у цій країні, визначаючи, куди далі іти і що робити цілій державі. Влада є лише виконавцем волі народу. Якщо найнята народом і за народні кошти, вона абсолютно не справляється зі своїми обов’язками або поставила себе вище над сувереном - то наше завдання поставити на місце цих перевертнів-запроданців, хто дорвався до влади, втоптав під ноги весь український народ, хто зробив із державного бюджету власне корито і пє з народу кров, хто поставив особисті інтереси вище від інтересів українського народу. А після того, як влада підняла руку і пролила кров вільних українців - це право перетворилося на наш громадянський обов’язок.

Адже ми українці. Ми є народ! Незалежно від мови, якою кожен із нас розмовляє, віросповідання, світогляду. Ми маємо піднятися заради добра і справедливості, заради відновлення країни, заради розквіту рідної держави, заради майбутнього наших дітей та онуків. Не ми маємо покидати нашу Україну чи навіть думати про це, а ниці пацюки із прогнилої провладної команди, які вже сьогодні ховають свої хвости під себе і вже від вчорашнього дня вивозять своїх рідних за кордон.

Кожен із здоровомислячих людей реально бачить, чого вартує наша сурогатна опозиція. Але кращої сьогодні немає. Тому ми маємо змінити владу і поставити нову команду. Тут і сьогодні! А якщо і вона почне забувати про народ - ми ще раз вийдемо і знову поставимо їх на місце.

БО МИ Є УКРАЇНЦІ! БО МИ Є НАРОД!

Володимир Дзьобак,

голова Ради ВАП


Dzobak Volodymyr

загрузка...
Blogs
Dzobak Volodymyr Dzobak Volodymyr РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

All blogs
Writer’s block
All columns author
UARP Petition
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Details Submit proposals
Poll
{}