загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

МВФ рекомендує Молдові ввести рівний пенсійний ценз для жінок і чоловіків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійна система Республіки Молдова застаріла, і вона потребує істотного реформування, у тому числі у зрівнюванні пенсійного віку для чоловіків і жінок.

Таку думку висловив глава місії МВФ у Молдові Микола Георгієв під час зустрічі з представниками Конфедерації незалежних профспілок країни, передає власний кореспондент УКРІНФОРМу в РМ.

"Стара пенсійна система в Молдові вже не функціонує, і вона потребує істотного реформування, включаючи зрівнюванні (до 62 років - ред.) пенсійного цензу чоловіків і жінок", - заявив глава місії МВФ у МР, додавши, що "сьогодні немає жодної європейської країни, де б жінки виходили на пенсію в 57 років".

Водночас, Георгієв підкреслив, що "перш ніж розпочати реформування пенсійної системи, необхідно детально вивчити всі плюси і мінуси майбутніх перетворень".

Віковий ценз для чоловіків у Молдові складає сьогодні 62 роки, для жінок - 57 років.

Оцінна місія МВФ знаходиться в Молдові з робочим візитом з 7 по 21 листопада.

До списку новин