загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На сьогодні близько 50% хліба виробляється "в тіні" – Л.Козаченко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На сьогодні в Україні хлібобулочні підприємства змушені виробляти майже половину хліба в тіні через збитковість галузі. Про це сьогодні сказав під час круглого столу президент Української агарної конфедерації Леонід Козаченко, передає кореспондент УНН. www.unn.com.ua

"Сьогодні галузь хлібовипечення в Україні збиткова. Приблизно 50% виробництва хліба в тіні. Тому що не може ця галузь існувати, коли держава ставить завдання, що тут повинна бути нульова рентабельність на соціальний хліб", - наголосив президент УАК.

Л.Козаченко підкреслив, що у загальному виробництві хліба соціальні сорти цього продукту становлять 73%, тільки близько 30% - це інші сорти хліба. Тому для того, аби займатися таким бізнесом, зауважив він, потрібно половину виробництва робити без обрахунку, тобто в тіні, а тільки половину - рахувати.

За повідомленням УНН, з початку поточного року Україна відправила на експорт у 56,7 разів більше білого цукру, ніж у минулому році.

Так експорт цукру масово збільшився до Казахстану, Киргизстану та Молдови.

Також збільшився вивіз вітчизняної кукурудзи – у 2,7 раза, пшениці – у 2 рази, тепловозів – на 37,5%, олії соняшникової – на 29,4% , ячменю – на 14,1%, сигарет з тютюну і його замінників – на 12,2%, хлібу та кондитерських виробів – на 9,7% , азотних добрив – на 6,1%.

Загалом найбільшу кількість експортних операцій зафіксовано із країнами СНД, Близького Сходу, а також Європейськими державами.

До списку новин