загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Папа Римський залишає Святий престол

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Бенедикт XVI стане першим за останні 600 років Папою, який добровільно зречеться престолу.

Папа Римський Бенедикт XVI має намір залишити Святий престол. Про це повідомляє польська Gazeta Wyborcza з посиланням на італійську агенцію ANSA.

85-річний Понтифік зречеться престолу 28 лютого. Про своє рішення сам Папа повідомив на консисторії колегії кардиналів. Він сказав, що це рішення обдумував уже давно і приймає його для добра Церкви.

Кодекс канонічного права передбачає право Папи зректися престолу, причому це зречення не потребує затвердження – єдиною умовою є вільна воля Папи.

Бенедикт XVI стане першим за останні 600 років Папою, який добровільно зречеться престолу. Востаннє так покинув Престол Папа Григорій XII у 1415 році.

Бенедикт XVI, у миру Йозеф Алоїс Ратцінгер, став 265-м Папою Римським 19 квітня 2005 р. Він став першим Папою Римським німецького походження за майже тисячоліття.

До списку новин