загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вінницькі військові пенсіонери захищали своїх лікарів від скорочення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

27 лютого більше сотні вінницьких військових пенсіонерів прийшли до Військово-медичного Центру центрального регіону, аби заявити про свою незгоду із планами міністерства оборони скоротити понад 150 працівників цієї лікувальної установи.

У Вінниці в минулому дислокувались штаби двох великих армій та низка військових частин і підрозділів. Тому тут нині тут мешкає чимало військових пенсіонерів та членів їх сімей, крім того багато колишніх військових переїхали на постійне місце проживання до Вінниці, тому питання про скорочення працівників єдиного в регіоні військового медичного закладу виглядає, як нонсенс, – переконані ветерани служби.

У своєму зверненні на адресу Президента України Віктора Януковича та міністра оборони Павла Лебедєва вінницькі військові пенсіонери зазначають, що на обліку в Центрі нині перебуває біля 6-ти тисяч пенсіонерів міністерства оборони та 3 тисячі вдів ветеранів, що проживають у Вінниці; близько 21 тисячі пенсіонерів, що проживають в області, а також більше 130 тисяч військових, які мешкають або проходять службу у сусідніх областях. Щорічно у військово-медичному Центрі проходять стаціонарне лікування 12,5 тисяч хворих, проводиться обстеження та надається допуск до льотної роботи понад 850-ти авіаторам.

Учасники мітингу також акцентували, що в ході реформування міноборони, зокрема, підпорядкування військовому відомству підрозділів МНС, навантаження на працівників медичного центру суттєво зросте.

У своїй резолюції учасники мітингу вимагають від міністра оборони переглянути плани щодо скорочення чисельності працівників Центру, а також в ході найближчої поїздки на Вінниччину зустрітися із активом ветеранських військових організацій.

До списку новин