загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Захід був готовий надати Україні 20 млрд євро

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно з внутрішнім документом ЄС, який потрапив у розпорядження ЗМІ, Євросоюз готовий був забезпечити Україні позику в розмірі 20 млрд євро у випадку, якби вона підписала угоду про асоціацію.

 

Як повідомляє британське видання The Financial Times, загальна сума позики приблизно дорівнювала позиці, яку надала Україні Росія (враховуючи також знижку на газ), і тому, чого публічно вимагала Україна.

"Ці 20 млрд євро, які один європейський чиновник назвав попередньою сумою, надав би Міжнародний валютний фонд (МВФ) на жорстких умовах. Але Єврокомісія допомогла б форсувати виділення коштів фондами, згідно з окремим меморандумом ЄС», – йдеться в публікації.

Також чиновники ЄС вказали на те, що домовленість з Росією відвернула Україну від Заходу, а проект угоди про асоціацію на даний момент залишається «замороженим».

Нагадаємо, 17 грудня Віктор Янукович і президент Росії Володимир Путін домовилися про те, що Росія надає Україні позику в розмірі 15 млрд доларів і знижку на газ в розмірі 30%. Західна преса відреагувала на це повідомленнями, що Путін врятував Україну від банкрутства, а також – що купив її.

До списку новин