загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні триватиме зростання соцвиплат, зарплат і пенсій – Янукович

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зростання заробітних плат, пенсій і соціальних виплат в Україні продовжиться наступного року, заявив президент України Віктор Янукович.

"Ми не припиняємо шлях, який ми почали в 2010 році, з підвищення заробітних плат, пенсій, соціальних виплат в усіх напрямах", - сказав глава держави на зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій, повідомляє прес-служба президента.

В.Янукович назвав неприпустимою затримку виплати зарплати.

"На жаль, у нас є такі випадки затримок (зарплати ) з різних причин. Цього не повинно бути. Виплата має бути завжди своєчасною, день у день, щоб ніяких сумнівів ні в кого не виникало", - сказав він.

Президент також наголосив на необхідності створення нових робочих місць у регіонах.

До списку новин