загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Юрій Макаров у Рівному презентує книгу про кохання викладача-пенсіонера та студентки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Приїде телеведучий 6 лютого

З новим романом "За чверть десята" 6 лютого до Рівного приїде журналіст, письменник, телеведучий, документаліст Юрій Макаров. За словами самого автора, книга «За чверть десята» — «це історія літнього чоловіка, який раптом з’ясовує, що наділений дивовижною здатністю: всі його лайки та прокльони, здебільшого ритуальні та автоматичні, здійснюються буквально. Що робити інтеліґентному, освіченому викладачеві англійської мови на пенсії, який прожив спокійне життя без подвигів і особливих випробувань, коли він усвідомить, що накопичив досвід лише поразок, компромісів і боягузтва, не навчився ані любити, ані по-справжньому ненавидіти, а хіба що дратуватися? Герой змушений приймати рішення: хоче він за інерцією доживати решту відведеного йому часу чи спробувати нарешті жити повним життям, особливо коли поруч із ним опиняється юна жінка…».

Зустріч з письменником організовує МГО «Література.РВ». Ведучим вечора буде Олександр Ірванець, тож, обіцяють організатори, сумувати не доведеться.

Відбудеться презентація 6 лютого о 19. 00 у актовій залі першого корпусу НУВГП (4 поверх), який розташований на вул. Соборній, 11. Квитки напередодні заходу коштують 20 грн., 6 лютого будуть по 30 грн. Придбати квитки можна за номером (067) 364-53-88 (Сергій).

До списку новин