загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Влада обіцяє воїнам-«афганцям» підвищити пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Підвищити пенсії «афганцям», підтримувати інвалідів та батьків, чиї сини загинули під час «виконання інтернаціонального обовязку» пообіцяла в.о. міністра соціальної політики Наталія Королевська. Про це вона заявила на форумі воїнів-інтернаціоналістів у Києві, організованому до 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

«Ми робитимемо все, що від нас залежить, і більше того. Я впевнена, що ми об'єднаємо наші зусилля, щоб щодня, крок за кроком, ми рухалися вперед до встановлення соціальної справедливості, щоб хоч помалу, але підвищувати пенсії, допомагати підтримувати інвалідів, захищати тих, чиї сини загинули в Афганістані», – сказала Королевська.

Наталія Королевська висловила сподівання, що присутні в залі є «однодумцями й партнерами», чия підтримка допоможе державі «в ухваленні дуже важливих рішень у сфері поліпшення соціального захисту людей».

Голова Української спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький, виступаючи на форумі, висловив переконання, що «Україна і воїни-«афганці» разом з народом вийдуть переможцями, оновленими з ситуації, що склалася в країні».

«25 років тому ми пішли з Афганістану, не програвши жодного бою, а потрапили в країну, яка потім нас просто зрадила. Жоден із членів політбюро ЦК КПРС, які відправляли армію в Афганістан, не приїхав зустріти солдатів, що покидали цю країну. А згодом 40-у армію, яка воювала в Афганістані, було розформовано», – сказав Сергій Червонописький.

У форумі взяли участь майже 4 тисячі воїнів-«афганців» і учасників воєнних кампаній в інших країнах. Серед почесних гостей був голова Всеросійської громадської організації ветеранів «Бойове братерство», колишній командувач 40-ї армії Борис Громов.

Загалом у війні в Афганістані взяли участь 160 тисяч 375 вихідців з України. Не повернулися з війни 3 тисячі 432, з них загинули 3 тисячі 360, зникли безвісти або потрапили у полон 60 людей. Понад 8 тисяч солдатів і офіцерів були поранені, а три з половиною тисячі стали інвалідами. Виведення радянських військ з Афганістану завершилося 15 лютого 1989 року. 2014 рік оголосили роком учасників бойових дій на території інших країн.

Воїни-«афганці» беруть участь у самообороні Майдану у Києві. Зараз чотирьом «афганцям» Майдану висунуте звинувачення у вимаганні за ч. 2 ст. 189 ККУ. Самооборона Майдану ці звинувачення відкидає й стверджує, що «афганці» впіймали й доправляли до відділку міліції кишенькового злодія.

До 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану відкрито виставку «Незагоєна рана Афганської війни»

До списку новин