загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Рівному відбудеться виставка живопису

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

13 травня о 14.00 год. у відділі мистецтв Рівненської обласної бібліотеки (3-й поверх) відбудеться презентація виставки живопису сім’ї Довгалюків. Автори – подружжя Юрій Довгалюк-Ірина Ковальська та їхній син Артем. Художники неоднократно виставляли свої роботи разом та поодинці, однак, у Рівному нову експозицію показуватимуть уперше.

«До цього, розповідає один з авторів та батько сімейства Юрій, виставка побувала в Ужгороді і Луцьку, а от у Рівному саме ці роботи будуть представлені перший раз.

Сьогодні, в переддень презентації виставки, картини вже прикрасили стіни відділу обслуговування користувачів документами з мистецтва. Бібліотекарі зізнаються, що приємно бачити у своєму закладі такі характерні та різнопланові роботи та висловлюють переконання, що відвідувачам книгозбірні вони також припадуть до душі.

Картини виконані у двох техніках – живопис та графіка, тематика різноманітна: від оголеної жіночої натури до пейзажів та абстракцій – дає про себе знати різне авторство робіт.

Цікаво, що у сім’ї Довгалюків зображувальним мистецтвом займаються не тільки автори цієї виставки: художником був також батько Юрія Олександр, який у 70-х роках заснував у Млинові художню школу та був її першим директором, зараз її очолює син Юрій. Брат Юрія Віктор також художник знаний в Україні і світі. Він автор сумського пам’ятника цукру та скульптури «Квітка Сумщини» («Квітка А»), співавтор відео-арт проектів «Akuvido» та «City Interactive», зараз мешкає у Берліні.

Юрій зізнається, що виставкова робота для нього вже не має того значення, що у молоді роки: «Я вже не ганяюся за виставками – для мене головне діти». – Каже він про роботу директором дитячої художньої школи у Млинові. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної бібліотеки.

Виставка відкрита щодня, окрім п’ятниці з 9.00 до 19.00 год., у вихідні – до 18.00.

До списку новин