загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рівненська бібліотека тепер працюватиме під відкритим небом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1-го дня літа і до кінця серпня на газоні перед спорудою обласної бібліотеки) працюватиме традиційна читальна зала під відкритим небом. Про це повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей» з посиланням на прес-службу читальні.

Рівняни вже звикли до того, що влітку частина фондів головної бібліотеки області «перекочовує» на вулицю та радо долучаються до заходів в рамках «Літньої читальні». Серед постійних гостей - школярі, які в цей час відвідують дитячі учнівські табори, сім’ї з дітьми та пенсіонери.

«Ми будуємо роботу «читальні» таким чином, щоб кожен відвідувач, незалежно від віку та інтересів, зміг знайти щось собі до душі. На відкритті читального залу, гості могли взяти участь у майстер-класах з розмальовування гіпсових фігурок та виготовлення паперової вази у техніці гофрування, побачити виступи театральних колективів-переможців конкурсу «Великого читання» та насолодитися виступом хору «Верес», а також послухати вірші» - розповідає бібліотекар Юлія Ковальчук.

Протягом літа бібліотекарі обіцяють у рамках «Літньої читальні» ще більше майстер-класів, несподіваних зустрічей та знайомств із цікавими людьми, квестів, конкурсів та навіть караоке.

До того ж, як вони жартома додають, це буде одна з небагатьох місцин у центрі міста, де можна буде безкоштовно сховатися під парасольку та  випити води.

До списку новин