загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яценюк просить скликати термінове засідання Ради безпеки ООН

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк просить західних партнерів скликати термінове засідання Ради безпеки ООН у зв'язку з діями Російської Федерації на сході України.

"Нам потрібна допомога, ситуація дуже складна. Я до неї хочу підійти з холодним розумом і гарячим серцем. У сучасних умовах вважаюза необхідне, щоб наші західні партнери скликали надзвичайне засідання Радбезу ООН. Росія істотно наростила військову присутність в Україні", - заявив він, виступаючи під час підписання Меморандуму про співпрацю між Кабміном України та Світовим конгресом українців.

За його словами, також схожі зібрання мають відбутися в ОБСЄ та ЄС на рівні міністрів закордонних справ.Варто також зазначити, що від Всесвітнього конгресу українців угоду підписав його президент Євген Чолій.

До списку новин